03 marraskuuta 2017

Kurkistus kulisseihin - GoExpo Winter 2017

Sain tilaisuuden kurkistaa Messukeskuksen kulissien taakse juuri ennen GoExpoWinter 2017 -messujen alkua. Mielenkiintoinen juttu minun mielestäni.
Kulissien taakse kurkistus -tilaisuus oli torstaina, messut starttasivat nyt perjantaina ja messujen rakentaminen oli parhaassa vauhdissaan ja keskeneräistä vielä silloin torstaina. Kuhinaa riitti; oli ihmisiä ja koneita ympäriinsä ja koko ajan valmista tuli.

Tilaisuudessa sain ajankohtaisen katsauksen talven rinnetrendeistä, kotimaan talvimatkailun suuntaviivoista ja näin My Turn -snoukka lyhytelokuvan ensi-illassaan.
Vaikuttavaa ja upeata kaikin puolin!

Tämän vuoden GoExpo Winter 2017 -messut järjestetään 3.-5.11. (menossa paraikaa) ja niillä pääsee näkemään talviurheilun trendit. Suuntana on selkeästi mukavuuden lisääminen, helppouden korostaminen ja ympäristötietoisuuden kasvattaminen. 
Messuilla pääset kokeilemaan miltä tuntuu laskea mäkeä, luistella ja hiihtää oikealla lumella tai jäällä. Lisäksi mukana on muitakin talvilajeja kuten alamäkiluistelu, talvipyöräily tai vaikka jääkolkka.

Hiihtolatu n. 130m
Hiihtokeskukset ovat isossa roolissa kautta linjan, mutta erityisesti omilla alueillaan; ne toimivat hyvin pitkälti alueidensa talousvetureina ja ydintoimintojen lisäksi tarjolla on oltava kattava valikoima paljon muutakin. Niiden on jatkuvasti laajennuttava palveluiltaan kattamaan elämyksien lisäksi myös mm. ravintolapalvelut, vähittäiskauppa ja terveydenhuolto. Ja pysyttävä globaalissa kilpailussa mukana. Helppoutta lisää se, että hiihtokeskukset tarjoavat kattavan valikoiman vuokravarusteita, ettei talvilajien harjoittaminen ole siitä kiinni, ettei omista varusteita (hymyilee).

Ja sekin on huomattu tässä ajan kuluessa, että tällaisten tapahtumarikkaiden messujen tarkoituksena on yhä enemmän ja enemmän tuottaa kävijöilleen elämyksiä yhdessä näytteilleasettajien kanssa.

Tässä kuvia kulissien takaa:


Jorma Terentjeff  (Syöte) ja Riikka Luomanpää (Messukeskus)





Jääkolkka (lasten välineet)

Alamäkiluistelua...niin helpon näköistä, kun sen osaa :-)


Messukeskuksen koordinaatit



GoExpo Winter 2017 tärppejä messuille.

                                         Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti